By Lima

horecaleverancier van het beste ambachtelijke desembrood!

Dit is BROOD is sinds 2014 leverancier van ambachtelijk gebakken desembrood voor horeca en cateraars. Vanuit onze vestiging in de Waarderpolder in Haarlem leveren we dagelijks brood uit in de regio Kennemerland en Amsterdam.

We werken met meerdere bakkers en bieden de horeca een breed en gevarieerd assortiment van bake-off brood aan. Specifieke wensen, zoals op maat gebakken brood kan in overleg met onze bakkers door “dit is BROOD” voor de klant worden geregeld.Een excellente dienstverlening kunnen leveren aan een branche, waar de hectiek vaak onverwacht om de hoek komt kijken, is voor ons de uitdaging waarmee we iedere dag met grote energie bezig zijn.

Goed persoonlijk contact en korte lijnen. Als klein bedrijf kunnen we snel schakelen en inspringen op plotselinge veranderingen en onverwachte situaties. We houden hiervoor altijd een kleine voorraad aan, zodat de klant nooit zonder brood komt te zitten, ook in de weekenden niet.

“dit is BROOD” heeft in de korte tijd van haar bestaan een hechte klantenkring weten op te bouwen van diverse aan het strand gelegen restaurants in Bloemendaal en Zandvoort tot aan bekende en gerenommeerde restaurants in Haarlem en Amsterdam.